Yaşlanma Karşıtı Etki

23-03-2024 13:27
Yaşlanma Karşıtı Etki
Yaşlanma
          Yaşlanma erişkinliğe ulaşıp neslini devam ettirmek için üremesi ardından canlıların geçtiği aşama olarak tabir edilebilir. İnsanlarda yaşlanma; genetik, beslenme, sosyal yaşam, toksik maddeler ve yaşam tarzına göre değişkenlik gösterebilir.

Cildin Erken Yaşlanması

          İnsan cildi, aşırı kalori yüklenmesi, sürekli olarak açlık durumunda kalma, hareketsizlik, stres, alkol, sigara gibi zararlı maddelere karşı bağımlılık, radyasyon vb. faktörlerin etkisiyle olması gerekenden daha kısa sürede yaşlanmaya başlayabilir.

Cildin Yaşlanmasının Önüne Geçilebilir mi

          Cildin yaşlanması, her ne kadar doğanın bir kanunu olarak önüne geçilemeyen bir durum olsa dahi, geciktirilmesi mümkün olabilen bir durumdur. Cildin yaşlanma hızını azaltmak için, düzenli beslenme, düzenli su tüketimi ve oksijen en önemli unsurlardır. Bu faktörlerin haricinde zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmak ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek son derece önemlidir.

Ozon Yağı Yaşlanmaya Karşı Etkili mi
          Ozon yağının içeriğinde bulundurduğu ozon molekülleri, su molekülünün üç katı kadar oksijen içerir. Yeterli miktarda su tüketiminin cilde sağladığı faydanın yanı sıra doğrudan cilt tarafından emilimi gerçekleştirilen ozon yağı cildin yaşlanmaması hususunda ciddi bir yardımcı etkendir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.