Tırnak Mantarına Kesin Çözüm

23-03-2024 13:30
Tırnak Mantarına Kesin Çözüm
Tırnak Mantarı Nedir
            Tırnak mantarı tırnağın uç kısmında sarı bir nokta olarak başlayıp yayılmak suretiyle görülen yaygın bir durumdur. Genellikle sağlık açısından olumsuz etkisi bulunmaz. Buna karşın zaman zaman ağrılı bir duruma dönüşebilir. Tırnak mantarı ile ilgili genel rahatsız edici durum hoş olmayan görüntüsüdür.

Tırnak Mantarı Belirtileri Nelerdir


         
Tırnak mantarının beraberinde getirdiği semptomlar şu şekilde gözlenir;

       Kalınlaşan doku

       Sararma şeklinde renk değişiklikleri

       Tırnak yapısında ufalanma gibi bozulmalar

       Şekil bozukluğu

Tırnak Mantarı Tedavisi
          Tırnak mantarı genellikle ciddi bir tedavi süreci gerektirmez. Tedavi süreci hekim kontrolünde ağızdan alınan veya doğrudan tırnak yüzeyine uygulanan ilaçlarla sürdürülür. Tırnak mantarının tedavi süreci genellikle uzun sürelidir. Bu süreç aylar alabilir uygun bakım yapılmaması halinde tekrar ortaya çıkabilir.

Ozon Yağı Tırnak Mantarına İyi Gelir mi

          Tırnak mantarının meydana geliş sebebi genellikle yaşlandıkça kan dolaşımının ve bağışıklık sisteminin zayıflaması, yeterince hava almamak gibi durumlardır. Ozon yağı kılcal damarlardaki kan dolaşımını canlandırır ve içeriğindeki yüksek oksijen oranı sayesinde doğal yoldan alınan oksijenden daha fazlasını cilde nüfuz ettirir. Bu sayede tırnak mantarını azaltmaya ve oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Tırnak Mantarı İçin Ozon Yağı Nasıl Kullanılmalıdır
          Ozon yağı mantarlı bölgeye ve çevresine bir damla kadar sıkılıp iyice yedirilerek uygulanır. Tavsiye edilen kullanım miktarı sabah ve akşam olmak üzere günde iki defadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.