OzonWorld Glass Skin

23-03-2024 13:34
OzonWorld Glass Skin

Glass Skin Nedir? Ozon World Glass Skin Formülü

       Glass Skin son zamanların yükselen cilt bakım ve makyaj trendlerinden biri. Peki glass skin nedir? Bu yazımızda glass skin nedir, nasıl yapılır ve size bunun için neler sağlayabiliriz bunları adım adım anlatacağız.

       Öncelikle glass skin nedir sorusuyla başlayalım. Türkçe karşılığı cam cilt olan glass skin ilk kez Alicia Yoon tarafından “Cildinizin en sağlıklı halinde aldığı görünüm.” açıklamasıyla kullanılmış bir tabir ve açıkça cam gibi parlayan cilt durumunu ifade ediyor. K-Beauty sayesinde hayatımıza girmiş olan bu cilt bakım rutini ışıltılı, sağlıklı ve cam gibi parlayan bir cilt görünümünü hedefliyor.

       Parlak, ışıltılı ve sağlıklı glass skin cilt görünümüne sahip olmak için 3 adımdan ve 3 bileşenden oluşan Ozon World glass skin formülüyle tanışın.

1.      Eksfoliasyon; Ozon World Cilt Temizleme Köpüğü

       Cildinizin cam gibi ışıltılı olmasını istiyorsanız öncelikle yapmanız gereken şey eksfoliasyondur. Yani ölü hücrelerden arındırmak ve cilt temizliği. Cildinizin ölü hücrelerden arınması ve berrak bir hale gelmesi cildinizin derinlemesine temizlenmesi ile mümkün olur. Ozon World’ün bunun için harika bir yanıtı var; cilt temizleme köpüğü. Ozon World Cilt Temizleme Köpüğü argan çekirdeği özlü bir eksfoliyandır. Gözeneklere nüfuz ederek cildi derinlemesine temizler ve ölü hücrelerden tamamen arındırır.

       Bu sayede cilt yüzeyiniz sağlıklı ve berrak hale gelir ve ilk aşama tamamlanmış olur.

2.      pH Dengesi ve Zemin; Ozon World Hyalüronik Asit Serum

       Temiz ve eksfoliasyonu tamamlanmış cildinizin glass skin görünümü kazanıp cam gibi ışıltılı olması için ikinci aşama pH ve nem dengesinin sağlanmasıdır. Glass skin görünümünün en önemli bileşeni tabiki de nem. Bu aşama için farklı yöntemler olmakla birlikte çoğunlukla hyalüronik asit serum tercih ediliyor. Hyalüronik asit cildinize nüfuz edip nemi tutabilme kabiliyeti kazandırır, bu nedenle oldukça mantıklı bir seçenek. Hatta Ozon World hyalüronik serumun havanın içinde bulunan en düşük miktardaki nemi bile cildinizin nemliliği için kullandığını hissedebilirsiniz.

3.      Son Adım; Ozon World Ozon Yağı

       Temizlenmiş ve nem tutabilme potansiyeli yükselmiş cildiniz artık son aşamaya hazır. Ozon World glass skin formülünün üçüncü aşaması için gereken son bileşen ise ozon yağı. Ozon World ozon yağı hücre yenileyici ve kan dolaşımını hızlandırıcı etkileriyle cilde canlılık getirirken aynı zamanda nemlendirir ve ferahlatır. Ozon World ozon yağını bu aşamada 2 damla kadar kullanmanız önerilir ancak cilt tipine göre veya kendi kanaatinize göre daha az veya daha fazla uygulayabilirsiniz.

       Ozon yağını kullanma miktarınız istediğiniz glass skin görünümünün ne derece parlaklık ve nemlilikte olacağı konusunda sizin tarzınıza kalıyor. Eksfoliyasyonu yapılmış, hyalüronik asit serum ile hidrasyon seviyesi yükseltilmiş ve ozon yağı ile nemlendirilmiş ve beslenmiş cildin makyaj için oldukça uygun bir altyapı olduğunu da söylemeliyiz. Bu üç adımı bir arada bir makyaj bazı olarak düşünmek birçok Ozon World kullanıcısının vazgeçilmezi.

Glass skin görünümü için bir diğer seçenek; Spf 50+

       Üçüncü adım olarak kullanılan Ozon Yağı, tamamen kendi tercihiniz doğrultusunda Ozon World spf50+ ile değiştirilebilir. Yazın çok sıcak günlerinde bizim önerimiz de bu olacaktır. Spf 50+ cildi UV ışınlarından koruyucu etkisiyle glass skin ışıltısının tadını yazın da çıkarmanıza bire bir yardımcı olacak.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.